onsdag 2. februar 2011

Sosiale media

Nå har vi fått en oppgave på skolen hvor det skal handle om sosiale media.
Den oppgaven går utpå å kunne klare å overbevise lærere om at bruk av facebook i timene og til skoleoppgaver er smart. Ikke vet jeg hvordan vi skal kunne klare det, men vi må gi det et forsøk og gjøre det beste ut av det!




"Sosiale medier er en kommunikasjons- og arbeidsmåte. Det er nettsamfunn og nettaktiviteter, som er bruker skapt. Det vil si at ved hjelp av internett kan to eller flere mennesker kommunisere med hverandre. Enten via å skrive til hverandre, legge ut bilder, dele informasjon osv. De mest kjente sosiale mediene er Facebook, Twitter, Youtube og MySpace, men man kan også bruke spillkonsoller som Playstation, Nintendo og Xbox.
Disse sosiale mediene kan man bruke til å dele kunnskaper og erfaringer mellom hverandre. Mange kaller dette morgendagens  verktøy." 


Dette er noe av det jeg har skrevet. Facebook er jo et nettsamfunn som ble opprettet av noen skoleelever, for at det skal kunne brukes på skolen. Det er til å holde kontakten og for å dele kunnskapen med hverandre. Utenom dette har jeg egentlig ikke så mange argumenter for facebook i timen, men man må vel bare prøve og prøve, og finne noe bra i facebook..!

Noen som har argumenter for facebook til skolebruk?



-Amalie

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar